David Odstrčil a Tara Bohak

MISTŘI SVĚTA PROFESIONÁLŮ

David Odstrčil a Tara Bohak

David s Tarou jsou dlouholetými reprezentanty tanečního klubu DSP Kometa Brno. V roce 2022 získali pro Česko historicky první titul mistrů světa v kategorii Profesionálů…

Mezinárodní úspěchy

David s Tarou se postupně stali dvakrát mistry EU, dále vicemistry Evropy, finalisty mistrovství světa až nakonec i mistry světa profesionálů.

Domácí úspěchy

David s Tarou patří k absolutní světové špičce v České republice. Jsou držiteli 14 titulů mistrů republiky v kategorii Dospělých, jak ve standardních tak kombinaci deseti tanců.

Líbí se vám, co děláme?

 

Mistrovstvi sveta 10D PD David a Tara finale Paso doble Mistrovstvi sveta 10D PD David a Tara finale Paso doble

STANDARD

Vicemistři světa

Několikanásobní mistři republiky

David s Tarou byli od roku 2015 až do roku 2021 mistry ČR ve standardních tancích, v roce 2017 byli poprvé v semifinále na mistrovství Evropy a v roce 2021 se v Brně staly semifinalisty světa a v roce 2023 se stali nejen finalisty, ale i vicemistry světa profesionálů v litevském Kaunasu.

 

DESET TANCŮ

MISTŘI SVĚTA 

Několikanásobní mistři republiky

Královská disciplína Davida a Tary, spojení standardních a latinsko-amerických tanců. Po sedmi titulech mistrů republiky, dvou titulech mistrů Evropské unie, titulu více mistrů Evropy se v roce 2022 stali MISTRI SVĚTA profesionálů.

SHOW DANCE

Finalisté mistrovství světa

Mistři republiky

David s Tarou se také věnují Show Dance, kdy se po mistrovském titulu probojovali mezi pět nejlepších na mistrovství světa v čínském Chengdu. Vystupovali po celé Evropě od Lucemburku po Bolognu.

 

Nabízíme vám

TANEČNÍ SHOW

Jsme velice zkušenými tanečníky, takže jestli máte zájem o taneční ukázky, předtančení, zahájení plesů nebo i show pro tématické akce neváhejte se na nás obrátit. Stejně jako mnoho organizátorů před vámi budete spokojeni.

 

Jak se s námi spojit?

Napiš nám na david@dancesportpro.cz
Zavolej nám na +420 604 263 693

ANEBO JEDNODUŠŠE NASKENUJ
kontakt David Odstrcil kontakt David Odstrcil

ZÁŽITKOVÁ VÝUKA

Také jsme velice dobrými lektory. Chcete si zpestřit firemní akci, ples nebo team building? Dejte nám vědět a nejenom, že se něco naučíte, také se zároveň pobavíte a to klidně i v angličtině nebo němčině.

O nás

Tančit jsme společně začali až v 21 letech, ale naše taneční příběhy jsou až neuvěřitelně podobné. Posuďte sami:

TARA BOHAK

Profilova fotka Tara Bohak offi Profilova fotka Tara Bohak offi

Narodila jsem se ve Slovinském Mariboru. Pocházím z taneční rodiny, která přinesla taneční sport do Slovinska. Možná i proto jsem od malička měla sen, stát se mistryni světa v tanečním sportu.

Závodně jsem začala tančit v 7 letech na domácích soutěžích ve Slovinsku. Ve 13 letech jsem začala soutěžit i na mezinárodním poli v té době s tanečním partnerem Matejem Filipančičem.

V roce 2006 s přechodem do vyšší věkové kategorie, přestupem na sportovní gymnázium, jsem vyměnila i tanečního partnera za Alena Pavleca. Nové partnerství fungovalo skvěle a jsme se stali mistry Slovinské republiky v mládeži.

Před mým současným partnerem jsem ještě dva roky tančila s Alenem Lesjakem toto partnerství však trvalo jen do roku 2011, a tak s ukončením mládežnické kariéry jsem  kompletně změnit svůj životní styl. Začala jsem tančit za Českou republiku s Davidem Odstrčilem.

DAVID ODSTRČIL

Profilova fotka David Odstrcil offi Profilova fotka David Odstrcil offi

Narodil jsem se ve Vyškově, ale celý život jsem Brňák. Jsem první v již třetí generaci tanečníků a jsem hrdý na vše čeho mý rodiče a prarodiče dosáhli a na čem jsem mohl stavět. Také jsem chtěl být mistrem světa, ale jenom s maminkou… alespoň se mi podařila ta důležitější část.

Mé seznámené s tanečním sportem bylo až po všech přípravkách a oblíbených baletních lekcích v 9 letech a ze tří tanečních partnerek, se kterými jsem trénoval, jsem na soutěž vyjel s Anetou Adamcovou. S ní jsem získal čtyři tituly mistrů republiky v juniorech. 

S přechodem do mládeže jsem vyměnil taneční partnerku. A s Beátou Koblížkovou po dvou letech drilu jsme po titulech mistrů republiky vyjeli na mé první mistrovství světa a Evropy, kde jsme se dostali i do semifinále.

Chvíli jsem také tančil s partnerkou s Dánska, nicméně toto partnerství bylo spíše obzory rozšiřující, ale na výsledky nepříliš plodné. A tak jsem byl rád, že jsem našel partnerku ze Slovinska, která se z dětského konkurenta stala mým nejlepším přítelem.

SPOLEČNÁ KARIÉRA

Oba jsme přinesli spoustu obětí, jak přerušení studia na vysoké škole, neustálé cestování mezi Českem, Slovinskem a Itálií, tak i rozhodnutí, že se tanečnímu sportu budeme věnovat profesionálně. Díky tomu všemu jsme se stali sedminásobnými mistry ČR ve standardu, sedminásobnými mistry ČR v deseti tancích, dvojnásobnými mistry Evropské Unie v deseti tancích, finalisty MS v Showdance, přinesli jsme do Česka první medaili z titulární soutěže hlavní kategorie (ME v deseti tancích), ale zejména jsme se stali historicky prvními českými mistry světa a to ziskem MS v deseti tancích profesionálů.